Mikrobølgeovne

- gør sund mad til gift for kroppen


Kære abonnent på Sund & Glad

Sommerens fokus på udrensning (som omtalt i mit juli-nyhedsbrev) har givet mig mange nye aha-opdagelser.
I de kommende nyhedsbreve, vil jeg dele mine opdagelser med dig.

Har du en mikrobølgeovn? Sikkert et dumt spørgsmål, som du svarer "selvfølgelig" til.

Jeg har også en mikrobølgeovn - eller rettere, havde. Den er nu smidt ud.

Det var en af mine konsekvenser af at læse Andreas Moritz's bog "Kræft er ingen sygdom - det er en overlevelsesmekanisme".
En fantastik bog, der fik mig til at føle at jeg har en rolle i virkelighedens Matrix.
At alt det jeg tror er virkelighed, er bluff. Bluff, for at udnytte mig og andre.
At læse denne bog, var som at opdage frihedskæmperne i Matrix. Håber du er blevet så nysgerrig, at du også læser bogen :-)

Nå, tilbage til mikrobølgeovnen. Den laver næringsrig mad om til giftigt affald.

Åh, så slemt kan det da ikke være, når alle i hele vesten har en mikrobølgeovn, tænker du nok. Sådan tænkte jeg i hvert fald.
Men så skal du bare læse videre.
Dette nyhedsbrev fortæller om hvorfor mikrobølgeovne er så farlige og er skrevet til dig, der har en af slagsen stående i dit køkken.

Min kilde til dette nyhedsbrev er Andreas Moritz's bog. Hvis du har kendskab til andre gode kilder om mikrobølgeovne, så hører jeg meget gerne fra dig.

Hvis du synes om dette nyhedsbrev, så gør en ven og mig en tjeneste og send det videre.
Hvis en af dine venner har videresendt dette nyhedsbrev til dig og hvis du synes om det, du læser, kan du selv abonnere på Sund og Glad ved at besøge mig her.

Du kan abonnere på nyhederne på min hjemmeside via RSS. Besøg min hjemmeside og tilmeld dig.
Du kan også se de seneste nyheder via min blog, som du kan nå her.

Kommentarer? Ideer? Feedback? Jeg vil blive glad for at høre fra dig. Bare svar på dette nyhedsbrev og fortæl mig, hvad du synes.

Vi ses i næste måned.

Lisbeth Hylke
www.skab-din-egen-sundhed.com


Mikrobølgeovnen - fra opfindelse til forbud

Mikrobølgeovnen blev opfundet af tyskerne under anden verdenskrig.

Det hele startede med, at tyske videnskabsmænd udviklede et radarsystem baseret på teknisk genererede mikrobølger. I de ekstremt kolde vintre samledes radarteknikkerne omkring radarskærmede for at få varmen. Men varmen var desværre ikke det eneste de fik. De fik også kræft i blodet.

Derfor opgav tyskerne brugen af denne radarteknik. Men videnskabsmændene opdagede at mikrobølgerne ikke blot kunne opvarme menneskets væv, men også opvarme mad.
Så de udviklede mirkobølgeovnen, som kunne give soldaterne ved fronten varm mad meget hurtigt. En helt igennem genial ide.
Lige indtil man opdagede, at de soldater, der spiste maden, fik kræft i blodet. Helt ligesom radarteknikkerne.

Den opdagelse gjorde, at mikrobølgeovnen blev forbudt i hele Det Tredje Rige.

Russiske forskere har konstateret at ernæringsværdien af mikrobølgeovns-tilberedt mad nedsættes. Men også at der opstår kræftfremkaldende forbindelser og hjerneskadelige radiolyseprodukter i stort set al mikrotilberedt mad. Den russiske regering forbød i 1976 mikrobølgeovne pga sundhedsfaren.Her i vesten har de fleste af os en mikrobølgeovn.

Og det på trods af at vestlige forskere også kender til sundhedsfaren og erkender den.
William P. Knopp skriver i et retsmedicinsk forskningsdokument for AREC (Agriculture and Ressource Economics) at "Virkningerne af affaldsprodukter fra mikrobølgetilberedt mad bliver reduceret eller ændret, så menneskekroppen får ringe eller ingen gavn af dem. Eller menneskekroppen optager ændrede forbindelser, som den ikke kan nedbryde."

Du har sikkert både læst og hørt, at mikrobølgeovnen ødelægger vitaminer og spormineraler i maden.
Men én ting er at næringsværdien ligger på højde med pap, en anden ting - det virkelig farlige - er, at mikrobølgerne omdanner madens molekyler til noget, som kroppen ikke kan genkende som mad.

Forbindelser, som kroppen ikke kan genkende og nedbryde, er at betragte som gift for kroppen: kroppen skal bruge masser af energi på at forsøge at udskille stofferne og hvis kroppen ikke kan følge med, vil de ophobes i kroppen.
Dermed har mikrobølgeovnen omdannet næringsrig mad til gift for kroppen.Hvordan ødelægges maden i mikrobølgeovnen

I mikrobølgeovnen bombarderes maden med højfrekvente mikrobølger og det flår molekylforbindingerne fra hinanden. Næringsværdien i maden består af netop bestemte molekylforbindinger, så når de ødelægges, så ødelægges næringsværdien.

Selv ved kortere tilberedningstid ødelægges B-komplekser og C- og E-vitaminer. Deuden ødelægges essentielle spormineraler, der er nødvendige for at hjerne og krop kan fungere optimalt.

Mikrobølgerne pisker vandmolekylerne frem og tilbage og får derved fugten i maden til at koge. Faktisk piskes molekylerne så meget, at de går i stykker og der flyttes rundt på de kemiske forbindelser, så de genopstår i nye former, din krop ikke kan genkende som føde.
Kroppen opfatter derfor maden som affald - der ikke kan nedbrydes. Som Andreas Moritz så skræmmende, men rigtigt forklarer det: "som radioaktivt affald".

Ud over at mikrobølgerne ødelægger maden, så er den også i sig selv en fare at have i køkkenet. Alle mikrobølgeovne har lækager, som er umulige at undgå. Derfor ophåber strålingen sig i køkkenmøblerne, så de bliver en kilde til konstant stråling.

Og ja, nu overvejer jeg, om jeg også skal skifte køkkenet ud :-)
Jeg er dog ikke sikker på, at dette argument kan overtale min mand til et nyt køkken. Men det er vel forsøget værd :-)Hvilke skader kan maden fra mikrobølgeovne gøre

Listen over bivirkinnger fra mikrobølger er lang:

* Forhøjet blodtryk
* Udmattelse af binyrerne
* Hjertesygdom
* Migræne
* Svimmelhed
* Manglende evne til at huske
* Usammenhængende tanker
* ADHD
* Hjerneskade
* Angst
* Øget irritabilitet
* Depression
* Mavesmerter
* Blindtarmsbetændelse
* Grå stær
* Hårtab
* ForplantningsproblemerMåske er du nu i tvivl om, hvad du skal gøre med din mikrobølgeovn.

Da jeg fandt ud af alt dette om mikrobølgeovne, blev jeg først helt lammet - hvordan kan det lade sig gøre, at der sælges mikrobølgeovne og tilberedes så meget mad i så mange lande med et apparat, der er så farligt?

Hvorfor er der ingen, der reagerer mod det?

Nå jo, det gør Andreas Moritz i hvert fald. Og han har jo en pointe.....økonomiske og medicinske interesser styrer sundhedstilgangen i hele vesten.

Så, når jeg er i tvivl og det handler om mit helbred og min sundhed, så vil jeg lade tvivlen komme min sundhed til gode.
Derfor røg mikrobølgeovnen ud - og derfor skrev jeg dette nyhedsbrev.

Hvad du vælger at gøre, er helt op til dig selv.
Husk,du skaber selv din egen sundhed.
Besøg ShopSundtØnsker du at købe økologiske kosttilskud uden tilsætning af farve-, smags- og konserveringsstoffer?

Så besøg min online butik på www.shopsundt.dk